عشــــــــــــق شکستـــــــــــــه
عشــــــــــــق شکستـــــــــــــه
درد ودل عاشقانه


آموزش آشپزی

 

طرز تهیه پیتزای یونانی

 طرز تهیه پیتزای یونانی

 

پیتزای یونانی یکی از انواع پیتزاها است که با گوشت و قارچ تهیه می شود.

مواد اولیه: خمیر پیتزا                  ۱۲۰ گرم سس قرمز                 ۲۰ گرم پنیر پیتزا                    ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده       

۱۵۰ گرم زیتون                 ۳۰ گرم قارچ                     ۵۰ گرم پیاز                  ۱۰۰ گرم گوجه‌فرنگی                به مقدار لازم

طرز تهیه: خمیر پیتزا را تهیه کرده سپس روی آن را سس قرمز مخصوص به مقدار کمی می‌ریزیم. روی آن کمی پنیر، سپس قارچ را اضافه کرده و ۱۵۰ گرم پنیر روی آن می‌ریزیم. بعد ۱۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده را روی پنیر می‌ریزیم و سپس جهت تزئین روی پیتزا از پیاز، زیتون و گوجه‌فرنگی استفاده می‌کنیم.

فر را از قبل با ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه روشن بگذارید تا کاملا گرم شود. سپس پیتزا را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا مواد از حالت خامی درآیند. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، پیتزا را بیرون آورید و بقیه پنیر پیتزا را روی پیتزا ریخته و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر درون فر قرار دهید تا برشته شود.

نکته: اگر مایل بودید می توانید از پودر آویشن و کمی فلفل سیاده نیز روی پیتزا بپاشید

پیتزای مارگاریتا

 

pizza.jpg

 

پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.

 

مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:
ریحان تازه: یک بسته کوچک،‌ حدود 100 گرم
پنیر موزارلا: ‌250- 200 گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
خمیر پیتزا:‌ یک عدد بزرگ
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
• سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
• روی سس‌ها برگ‌های ریحان را پخش کنید. • روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها را بچینید.
• پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود،‌ حرارت دهید.

پیتزابروشتا

 

P222.jpg

 

بروشتا (Bruschetta) در حقيقت به نان تست ايتاليايي گفته مي شود كه به سير و روغن زيتون آغشته شده باشد. مواد لازم: گوجه رسيده=5 عدد خرد شده نان فرانسوي= يك عدد پستو ريحان= 2 قاشق غذاخوري پنير موتزارلا رنده شده= 300 گرم روغن زيتون= مقداري طرز تهيه: پستو (Pesto) در اصل سس سبز رنگ ايتاليايي است كه از برگ ريحان تهيه مي شود. مواد اصلي تشكيل دهنده اين سس در اينجا ريحان، روغن زيتون، سير تازه و كمي نمك است البته پستو اصلي به همراه مواد قبلي داراي پنير پارمسان و دانه كاج است. مي توانيد سس پستو را به مقدار معين تهيه و آن را فريز ( تا 6 ماه ميتوانيد در فريزر نگهداري كنيد) و در مواقع ضروري از‌آن استفاده كنيد. در اينجا من از پستوي يخ زده استفاده كرده ام. ابتدا نان فرانسوي را مانند شكل برش دهيد. گوجه ها را خرد كنيد و با پستو مخلوط كرده و روي اجاق به مدت ده دقيقه حرارت دهيد. سيني فر را برداشته،‌ كف آن را با روغن زيتون چرب كنيد. برش هاي نان را در آن بچينيد. از سس گوجه و پستو روي نان بريزد. و روي آن را پنير موتزالا ريخته داخل فر بگذاريد تا پنيرذوب و طلايي رنگ شود .(حدود 3 دقيقه

 طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

233115.jpg

مواد لازم برای خمیر

نیم لیتر آب

1 کیلو آرد سفید

3 تا 5 گرم مایه‌ی خمیر

10 تا 15 گرم نمک

 

مواد لازم برای سس

کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه

یک عدد پیاز

دو پر سیر

 

مواد لازم برای روی پیتزا:

پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید

قارچ به مقدار لازم

ژامبون به مقدار لازم

برای تهیه پیتزا مهم ترین قسمت خمیر آن است. اگر خمیر آنرا درست تهیه کنید باقی قضایا فقط یک نوع سلیقه است و می‌توان آنرا با سلیقه‌های مختلف تهیه کرد. بعد از خمیر سوس پیتزا ست که مهم است. آنرا هم می‌توان با روش‌های مختلف درست کرد.
طرز تهیه

در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می‌شود دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. در این روش برای تهیه خمیر آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید بگذارید خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.

وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله‌هایی درست کنید،مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید نیازی نیست پیاز داغ بگیرید یعنی نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است.

بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید مقدار یک قاشق سوپخوری اویشن بیفزاید، اگر ریحان هم در اختیار دارید مقداری هم ریحان تازه خورد شده به آن بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سوس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سوس را می‌توانید به سلیقه خود به روش‌های دیگر هم درست کنید این فقط یک نمونه آن بود.

برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می‌خواهید درست کنید مواد آنرا آماده کنید. یک نوع آنرا برای نمونه توضیح می‌دهم.

مقدرای قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود. مقداری ژامبون را هم خورد کنید

برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را بوسیله دست روی میز کمی پهن کنید سپس آنرا از روی میز بردارید و بوسیله دست پهن کنید هرچه این نان نازک تر شود نتیجه بهتر می‌شود، معمولا من آنرا تا دو میلیمتر نازک می‌کنم. برای خمیرچانه‌های توضیح داده شده قطر خمیر پیتزای آماده شده معمولا 25 تا 30 سانتیمتر باید بشود.

پس از آماده شدن خمیر اول مقداری از سوس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آنرا بپوشانید. سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده‌اید روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید. معمولا دوتا دوتا آماده میکنند و می‌گذارند قبل از در فر قرار دادن کمی بمانند بعد آنها را توی فر می‌گذارنذ. فر باید بسیار گرم باشد .

معمولا 270 درجه به بالا بستگی دارد به فر شما تا چند درجه قابل گرم کردن باشد. . پیتزا را روی سینی فر قرار بدهید و داخل فر بگذارید.

برای پختن پیتزا‌ها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد پیتزا آماده است. . اگر دقت کرده باشید پیتزاهایی که بوسیله آشپزهای ایتالیایی درست می‌شود حتی قسمتی از کناره‌های خمیر پیتزا سوخته است. پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باش

طرز تهیه پیتزا مخلوط

مواد لازم برای خمیر:

آرد سفید=5 لیوان روغن مایع=2/1 لیوان آب=2 لیوان مایع خمیرفوری=2 قاشق غذاخوری شیرخشک=4 قاشق غذاخوری شکر=4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر=2/1 قاشق غذاخوری نمک=1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی پیتزا:

سس کچاپ پودر سیر پودر آویشن سوسیس و کالباس خرد شده فلفل دلمه سبز زیتون سیاه خرد شده پنیرپیتزای رنده شده قارچ خرد شده .گوشت.مرغ.ذرت.پیاز.....

طرز تهیه خمیر:

1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم. 2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم. 3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود. 4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم. 5. روی خمیر را سس پیتزا ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم. 6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم. 7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد  می پزیم 8. پیتزا را از فر خارج کرده پودر آویشن می پاشیم و برش داده سرو میکنیم

پیتزا پپرونی

 مواد لازم : سیر رنده شده یک حبه کوچک روغن زیتون یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی به اندازه لازم پپرونی (نوعی سوسیس تند) 175 گرم ذرت پخته 175 گرم جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا 50 گرم پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری.فلفل تازه

طرز تهیه :

1- خمیر پیتزا را آماده کرده و در سینی پهن می کنیم. فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت گرم می کنیم. آنگاه سیر و روغن زیتون را مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم. سپس سس گوجه فرنگی آماده شده را روی آن پخش می کنیم. 2- پپرونی ها را حلقه کرده و روی سس می چینیم. سپس پیتزا را در فر گذاشته و 10 دقیقه می پزیم. 3- دوباره پیتزا را بیرون آورده و روی آن ذرت ، جعفری و پنیرها را می پاشیم و باز هم 10 دقیقه ی دیگر در فر می گذاریم تا روی آن مقداری طلایی شود.

پیتزا برگر

مواد لازم

خمیر پیتزا به اندازه نان همرگر 2 عدد

همبرگر نیم پخت  2 عدد

سس مخصوص آنتراکوت

پنیر پارمسان 220 گرم

طرز تهیه.

یکی از نان هارا سس بزنید و برگرهارا پنیر زده در سالماندر قرار دهید تا پنیرها ذوب شود برگرها را بردارید با کاردک روی نان قرار دهید و نان بعدی را هم روی برگرها قراردهید وبعد در ماکرفر گذاشته داغ داغ سرو کنید

طرز تهیه پیتزا قارچ و ژامبون

مواد لازم برای خمیر

نیم لیتر آب

1 کیلو آرد سفید

3 تا 5 گرم مایه‌ی خمیر

10 تا 15 گرم نمک

 

مواد لازم برای سس

کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه

یک عدد پیاز

دو پر سیر

 

مواد لازم برای روی پیتزا:

پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید

قارچ به مقدار لازم

ژامبون به مقدار لازم

برای تهیه پیتزا مهم ترین قسمت خمیر آن است. اگر خمیر آنرا درست تهیه کنید باقی قضایا فقط یک نوع سلیقه است و می‌توان آنرا با سلیقه‌های مختلف تهیه کرد. بعد از خمیر سس پیتزا ست که مهم است. آنرا هم می‌توان با روش‌های مختلف درست کرد.
طرز تهیه 

در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می‌شود دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. در این روش برای تهیه خمیر آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید بگذارید خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.

وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله‌هایی درست کنید،مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

برای تهیه سوس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید نیازی نیست پیاز داغ بگیرید یعنی نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است.

بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید مقدار یک قاشق سوپخوری اویشن بیفزاید، اگر ریحان هم در اختیار دارید مقداری هم ریحان تازه خورد شده به آن بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سوس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سوس را می‌توانید به سلیقه خود به روش‌های دیگر هم درست کنید این فقط یک نمونه آن بود.

برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می‌خواهید درست کنید مواد آنرا آماده کنید. یک نوع آنرا برای نمونه توضیح می‌دهم.

مقدرای قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود. مقداری ژامبون را هم خورد کنید 

برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را بوسیله دست روی میز کمی پهن کنید سپس آنرا از روی میز بردارید و بوسیله دست پهن کنید هرچه این نان نازک تر شود نتیجه بهتر می‌شود، معمولا من آنرا تا دو میلیمتر نازک می‌کنم. برای خمیرچانه‌های توضیح داده شده قطر خمیر پیتزای آماده شده معمولا 25 تا 30 سانتیمتر باید بشود.

پس از آماده شدن خمیر اول مقداری از سوس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آنرا بپوشانید. سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده‌اید روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید. معمولا دوتا دوتا آماده میکنند و می‌گذارند قبل از در فر قرار دادن کمی بمانند بعد آنها را توی فر می‌گذارنذ. فر باید بسیار گرم باشد .

معمولا 270 درجه به بالا بستگی دارد به فر شما تا چند درجه قابل گرم کردن باشد. . پیتزا را روی سینی فر قرار بدهید و داخل فر بگذارید. 

برای پختن پیتزا‌ها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد پیتزا آماده است. . اگر دقت کرده باشید پیتزاهایی که بوسیله آشپزهای ایتالیایی درست می‌شود حتی قسمتی از کناره‌های خمیر پیتزا سوخته است. پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باشد

طرز تهیه شف پیتزا و انواع پیتزاهای جدید

مواد لازم:

خمير پيتزا: به اندازه قالب مورد نظر

سس مخصوص 5 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگي: چهار عدد خرد شده

قارچ: صد گرم خرد شده

روغن زيتون: سه قاشق غذاخوري

زيتون كنسروي خرد شده: سه قاشق غذاخوري

آويشن و نمك: نصف قاشق چايخوري

ذرت مقداری برای تزیین

پنير پيتزا: به مقدار لازم

ژامبون: هشتاد گرم خرد شده

گوشت: هشتاد گرم

جعفري تازه خرد شده و تفت داده شده: چهار قاشق غذاخوري

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را نازك نازك بريده و به همراه جعفري خرد شده كمي تفت دهيد سپس به مانند طرز تهيه ساير پيتزاها عمل كنيد. روي خمير پيتزا، ابتدا يك لايه پنير پيتزا بريزيد و سپس روي آن روغن زيتون را طوري بريزيد كه همه جاي خمير پيتزا را در برگيرد. آن گاه كالباس ژامبون، قارچ، گوجه فرنگي خرد شده .ذرت و زيتون را روي پنير پيتزا بريزيد، سپس دوباره پنير پيتزا روي آن بپاشيد، البته نمك، آويشن، فلفل و كمي روغن زيتون روي آن بريزيد و بگذاريد به مدت 8 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد بپزد. پس از پخته شدن، آن را به صورت گرم به همراه خانواده ميل كنيد

 

 

تهيه پيتزا در خانه علاوه بر مزاياى هر غذاى خانگى ديگر نسبت به همتاى آن در رستوران ها اين امكان را به شما مى دهد كه مواد روى پيتزا را با سليقه اعضاى خانواده انتخاب كنيد. خمير پيتزا را كه در همه پيتزاها مشترك است مى توانيد خودتان درست كنيد و يا از خميرهاى آماده مخصوص پيتزا استفاده كنيد كه در سوپرماركت ها به فروش مى رسد. ممكن است به جاى اين خميرها از خمير نان باگت يا بربرى هم استفاده كنيد. در اينجا ابتدا روش تهيه خمير پيتزا و سپس روش طبخ چند نوع پيتزا را ملاحظه مى كنيد.

• خمير پيتزا مواد لازم:

يك قاشق سوپخورى مايه خمير خشك (۱۴ گرم)، نصف قاشق چايخورى شكر، دو سوم پيمانه يا ۱۶۰ ميلى ليتر آب گرم، ۵/۱ پيمانه آرد سفيد ساده (۲۲۵ گرم)، دو قاشق چايخورى روغن زيتون.

مايه خمير را با شكر در ظرف كوچكى مخلوط كنيد و سپس آب گرم را به آن اضافه كنيد، بگذاريد اين مخلوط ۱۰ دقيقه بماند. آرد را در ظرف بزرگترى الك كنيد. مخلوط مايه خمير را همراه با روغن زيتون اضافه كنيد و مخلوط نماييد تا خمير نسبتاً سفتى حاصل شود.

خمير را بر روى سطح صافى كه كمى آرد روى آن پاشيده ايد بگذاريد و حدود ۱۰ دقيقه ورز دهيد تا نرم و كشدار شود. آن را در ظرف گودى كه كمى چرب كرده ايد بگذاريد و روى آن را پوشانده در محل گرمى قرار دهيد. بگذاريد خمير نيم ساعت بماند تا ور آمده و دو برابر شود. مجدداً خمير را روى سطح صافى كه كمى آرد روى آن پاشيده ايد بگذاريد و كمى ديگر ورز دهيد. خمير آماده استفاده است.

• پيتزاى مكزيكى

مواد لازم:

 فلفل زیاد يك قاشق سوپخورى روغن مايع، يك عدد پياز متوسط خرد شده، نيم كيلو گوشت چرخ كرده، يك دوم پيمانه سس گوجه فرنگى، يك قاشق سوپخورى آويشن تازه يا يك قاشق چايخورى پودر ارگانو، ۳۰۰ گرم كنسرو ذرت، نصف پيمانه آب، ۳۰۰ گرم لوبيا قرمز پخته، ۲ عدد خمير پيتزاى آماده گرد به قطر ۲۲ سانتى متر، يك عدد پياز قرمز متوسط خلال شده براى روى پيتزا، يك پيمانه پنير پيتزاى رنده شده (۱۲۵ گرم)، كمى جعفرى، چند عدد گوجه فرنگى ريز گيلاسى و كمى ماست چكيده براى روى پيتزا (در صورت تمايل). روغن را در تابه اى داغ كنيد. پياز را تفت دهيد تا طلايى شود و گوشت را اضافه كنيد و خوب سرخ كنيد. سس گوجه فرنگى و پودر ارگانو يا برگ آويشن و آب را اضافه كنيد و بگذاريد بجوشد تا آب آن تبخير شود. ذرت و لوبيا را اضافه كرده مخلوط كنيد. اين مخلوط را روى خميرهاى پيتزا كه در سينى فر چرب شده قرار داده ايد بريزيد. پنير را همراه با خلال پياز قرمز روى پيتزاها بريزيد. اين پيتزا با مقدار كمى پنير تهيه شده است اما شما مى توانيد در صورت تمايل از مقدار بيشترى پنير استفاده كنيد. پيتزاها را به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر داغ بپزيد و پس از پخت خمير از فر خارج كرده در صورت تمايل با ماست چكيده، جعفرى و گوجه فرنگى سرو نماييد.

• پيتزاى تنورى با گوشت

مواد لازم:

۲۴۰ گرم فيله گوسفند خرد شده به صورت نوارهاى باريك، ،يك قاشق سوپخورى پودر كارى، نصف پيمانه ماست، دو قاشق سوپخورى روغن مايع، يك عدد پياز متوسط خلال شده، يك حبه سير كوبيده 250 گرم اسفناج خرد شده، يك قاشق سوپخورى آبليمو 335 گرم خمير پيتزا، يك پيمانه پنير پيتزاى رنده شده، نصف قاشق چايخورى زيره آسياب شده، دو قاشق چايخورى آب، دو قاشق سوپخورى گشنيز تازه خرد شده، يك عدد خيار ريز خرد شده، يك عدد گوجه فرنگى ريز خرد شده.

نيمى از ماست را با پودر كارى مخلوط كنيد و گوشت را در آن بريزيد و مخلوط كنيد، بگذاريد ۱۰ دقيقه بماند.روغن را در تابه نچسبى داغ كنيد و گوشت را در آن خوب سرخ كنيد. بهتر است گوشت را به ۳ يا ۴ قسمت تقسيم كنيد و هر بار يك بخش از آن سرخ شد از تابه خارج كرده قسمت بعدى را سرخ كنيد تا گوشت در تابه آب نيندازد. گوشت را از تابه خارج كنيد. پياز را با سير در همان تابه سرخ كنيد تا پياز نرم شود سپس اسفناج را اضافه كنيد و تفت دهيد تا اسفناج نرم شده كمى بپزد.خمير پيتزا را پس از باز كردن خمير به صورت لايه اى نازك در سينى فر كه قبلاً كمى چرب كرده ايد قرار دهيد. نيمى از پنير پيتزا را روى آن بپاشيد. مخلوط اسفناج و سپس گوشت را روى پيتزا بريزيد و باقى مانده پنير را روى همه مواد پاشيده، پيتزا را به مدت ۱۵ الى ۲۰ دقيقه در فر داغ بپزيد. پس از پختن خمير و طلايى شدن پنير، پيتزا را از فر خارج كنيد.نيمى از گشنيز را با باقى مانده ماست، آبليمو و زيره مخلوط كنيد. خيار و گوجه فرنگى و باقى مانده گشنيز را مخلوط كنيد و روى پيتزا بريزيد. پيتزا را با مخلوط ماست و زيره سرو نماييد. •

پيتزا تنورى با مرغ

مواد لازم

340 گرم فيله مرغ خرد شده به صورت نوارهاى باريك 2، قاشق سوپخورى ماست ۱، قاشق سوپخورى پودر كارى، نصف پيمانه ماست (اضافى)، يك سوم پيمانه ترشى انبه تند (در صوت تمايل) 1، عدد پياز متوسط خلال شده ۱، عدد كدوى سبز ۲، قاشق سوپخورى روغن مايع ۲، حبه سير ۱، پيمانه پنير پيتزاى رنده شده۵۰، گرم بادام هندى (در صورت تمايل) ۲، عدد خمير پيتزاى آماده به قطر ۲۲ سانتى متر.

ماست و كارى را در ظرفى مخلوط كنيد و سپس مرغ را به آن اضافه و مخلوط كنيد. روى ظرف را بپوشانيد و بگذاريد ۳ ساعت در يخچال بماند.ماست اضافى را در صورت تمايل با ترشى انبه مخلوط كنيد. كدو را با يك پوست كن از طول به صورت لايه هاى نازك ببريد.روغن را در تابه نچسبى داغ كنيد و سير و پياز را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. خمير پيتزاها را در سينى فر كه از قبل كمى چرب كرده ايد قرار دهيد. مخلوط ماست و ترشى را روى آنها بريزيد و سطح خميرها را با لايه اى از آن بپوشانيد. به همين ترتيب مخلوط پياز و سير را روى خميرها بريزيد. سپس پنير پيتزا را روى پيتزاها بپاشيد. مخلوط مرغ را به تساوى روى پيتزاها بريزيد و در آخر كدو را به تساوى روى پيتزاها بريزيد. اگر از بادام هندى استفاده مى كنيد بادام را روى پيتزاها ريخته و آنها را در فر داغ قراردهيد تا حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر بمانند. پس از پخت خمير و گوشت مرغ پيتزاها را خارج كرده و سرو نماييد.

آموزش و طرز تهیه ساندویچ شاورمای مرغ با سالاد

مواد لازم براي مرغ: سينه مرغ=2 عدد روغن زيتون=2/1 ليوان آبليمو=2/1 ليوان ادويه مخلوط=1 قاشق غذاخوري نمك و پودر فلفل قرمز= به مقدار لازم ماست=1 ليوان

مواد لازم براي سالاد: كاهو خرد شده+ خيار شور خرد شده+ گوجه فرنگي

مواد لازم براي سس شاورما: ماست غليظ=1 ليوان ارده=4 قاشق غذاخوري پودر سير=2 قاشق غذاخوري نمك و فلفل= به مقدار لازم

مواد لازم براي تهيه نان شاورما: آرد سفيد=5 ليوان خمير مايه=1 و 2/1 قاشق غذاخوري نمك= كمي شكر=2 قاشق غذاخوري تخم مرغ=2 عدد متوسط آب=1 و 3/1 ليوان

طرز تهيه: 1. سينه مرغ را در ظرفي ريخته روغن زيتون+ ماست+ ادويه مخلوط+ نمك و فلفل+ آبليمو را به آن اضافه كرده با دست مخلوط را خوب هم بزنيد تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت يك روز كامل در يخچال قرار دهيد.

2. مرغ را از يخچال خارج كرده، مقدار 50 گرم كره را در ماهيتابه نسوزي ريخته روي حرارت بگذاريد سپس سيني مرغ را در كره تفت دهيد تا روي آن طلايي رنگ شود.

3. مرغ را از روي حرارت برداشته به صورت خلال خرد كرده سپس آنها را در اندكي كرده تفت دهيد تا خلال هاي مرغ كمي سرخ شوند. ظرف را از روي حرارت برداشته كنار بگذاريد.

طرز تهيه نان شاورما: 1. تمام مواد لازم براي نان را با هم مخلوط كرده با دست ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي بدست آيد. در صورتي كه خمير به دست چسبيد به آن كمي آرد اضافه كنيد. سپس روي خمير را پوشانده، به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا خمير ور بيايد و حجم آن تقريبا دو برابر شود.

2. نان ها را به 15 يا 20 قسمت مساوي تقسيم كرده،هر كدام را با وردنه به صورت نازك باز كرده سپس نان ها را روي صاج يا ماهي تابه نسوزي با حرارت متوسط بپزيد.

طرز تهيه سس شاورما: 1. تمام مواد لازم براي سس را با هم مخلوط كرده با قاشق هم بزنيد.

طرز تهيه شاورما: 1. نان شاورما را با كرده روي آن با قاشق كمي از مرغ بريزيد سپس كاهوي خلال شده+ خيارشور خلال شده+ گوجه فرنگي خلال شده را روي آن قرار دهيد و با قاشق اندكي از سس بريزيد.

2. نان ها را به صورت رول پيچيده و دور آن فويل يا كاغذ ساندويچ (كاغذ روغني) بپيچيد

آموزش ساندویچ دبل برگر(مک دونالدی)

مواد اولیه :

گوشت گوساله چرخ‌كرده 120 گرم پياز چرخ‌شده (بدون آب) يك عدد فلفل سياه و نمك به ميزان لازم آرد سوخاري يك قاشق چايخوري گوجه‌فرنگي يك عدد خيارشور يك عدد قارچ آب‌پز دو عدد ريحان براي تزئين نان همبرگر 1/5 عدد روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

 

گوشت گوساله چرخ‌شده، پياز چرخ‌شده، فلفل سياه، نمك و آردسوخاري را با هم مخلوط كرده و خوب ورز مي‌دهيم، پس از آن كه مواد كاملا با هم مخلوط و حالت خميري به خود گرفت، تكه‌هايي از آن را برداشته و با كف دست صاف و در تابه سرخ مي‌كنيم.

نان همبرگر را از وسط نصف كرده و همبرگر را بين آنها مي‌گذاريم، دوباره يك عدد همبرگر را روي آن قرار داده در پايان نيمه ديگر نان را روي همبرگر قرار مي‌دهيم آن‌گاه گوجه‌فرنگي، خيارشور، قارچ و ريحان را در لابه‌لاي ساندويچ و بر روي همبرگر قرار مي‌دهيم.

طرز تهیه فلافل عربی(اصل)

760 گرم نخود
2 حبه درشت سیر كوبیده
یك عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)
4 عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)
فلفل سبز قلمی تند
یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر
3 قاشق غذاخوری آرد یك فنجان
جعفری خرد شده یك قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز 5/1 قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز به اندازه لازم
نمك و فلفل به اندازه لازم
روغن برای سرخ كردن فلافل

نخودهای خیس خورده را و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود

طرز تهیه مرغ سوخاری

مواد لازم: سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه) ، ▪ یک لیوان آرد سفید، ▪ نصف لیوان شیرخشک نیدو، ۲عدد تخم مرغ زده شده، ▪ آرد سوخاری به مقدار لازم، ▪ روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم. ادویه مخصوص مرغ کنتاکی (محل فروش فروشگاه ایران شف)

● طرز تهیه:1) ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید. ۲) آرد سفید را با پودر شیرخشک و ادويه مخصوص مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد) ۳) قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود. ۴) قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید. ۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید. نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد

مرغ كنتاكی

مواد لازم:مرغ 1 عدد شیر  1 لیوان ادويه مخصوص كنتاكي 100 گرم آرد سفيد 500 گرم پودر سیر و زنجبیل به میزان لازم روغن برای سرخ كردن به میزان لازم تخم مرغ 2 عدد نمك،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می كنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر (مرينيت )مزه دار كرده ، بعد تخم مرغ  ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تكه از مرغ را در این مواد آغشته كرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در آب يخ شوك داده مجددا در آرد و ادويه مي زنيم  در روغن داغ آن را سرخ می كنیم

طرز تهیه و دستور پخت ته چین مرغ

ته چین مرغ,www.res2ran.com

مواد لازم(برای 4 نفر): برنج : يك كيلو گرم مرغ متوسط :يك عدد ماست : 750 گرم (معادل يك ليوان) روغن : 350 گرم زرده تخم ‌مرغ : چهار عدد زعفران ساييده : دو قاشق چايخوري نمك و ادويه به مقدار مورد نياز

طرزتهيه :

گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه  بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا  كنيد و پس از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد.  زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام  ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه  تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد.

برنجی را که از قبل خیس کرده اید بجوشانید و آبکش کنید.دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن (ذوب شده) و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ  را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا  قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه  نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي  برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج  بپوشانيد. آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود. باقيمانده  مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب  كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين  آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته  چين به شكل قالبي خارج شود. اگر ته چين به شكل قالبي در نيامد, مي‌توانيد  ابتدا آن را با چاقو به چهار قسمت تقسيم كنيد و سپس در ديس بگذاريد

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






یک شنبه 6 اسفند 1392برچسب:,

|
 
{background:url('http://upload7.ir/imgs/2014-03/42176368880498725927.jpg') no-repeat center top


به وبلاگ خودتون خوش آمدید

http://upload7.ir/imgs/2014-03/42176368880498725927.jpg

 

 

مریم

 

5 ارديبهشت 1393
7 فروردين 1393
2 فروردين 1393
1 فروردين 1393
7 اسفند 1392
6 اسفند 1392
4 اسفند 1392
3 اسفند 1392
2 اسفند 1392
1 اسفند 1392

 

تفاوتهای جالب چپ دست ها وراست دستها
آموزش فال قهوه
سخت افزار نورومورفیک‌ جدید، مغز انسان را شبیه‌سازی خواهد کرد
دانستیهای جالب در مورد گیتار
بهترین روش برای حرف زدن با همسر
شگفتی های خلقت
اشعار حسین پناهی
سخنان حکیمانه از بزرگان4
سخنان حکیمانه از بزرگان3
سخنان حکیمانه از بزرگان2

 


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان عشق شکسته و آدرس maryam856.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





عاشقانه علیرضا
فارین
پرنیا
سروش
فوژان
سر دنده ال ای دی led
ردیاب مخفی خودرو

 

ارسال دستگاه از چین به ایران
حمل از دبی
قلاده اتوماتیک ضد پارس
الوقلیون

 

RSS 2.0

فال حافظ

جوک و اس ام اس

نازترین عکسهای ایرانی

 


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 100
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1



قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ

Up Page

.: Weblog Themes By www.NazTarin.Com :.


--->